utorok 6. mája 2008

Whitesnake - Good To Be Bad

David Coverdale je nepochybne jednou z najvyraznejsich postav heavy metalu. Za svoju dlhorocnu karieru presiel mnohymi kapelami, z ktoreho najvyraznejsie je jeho posobenie v legendarnom zoskupeni Deep Purple. Po odchode od kralov rocku zalozil dnes uz takisto kultovu kapelu Whitesnake, v ktorej s kratkymi prestavkami vyplnenymi solovymi aktivitami posobi dodnes.
Novinka prichadza na pulty po dlhych jedenastich rokoch. Obsahuje jedenast klasickych rockovych skladieb s obcasnymi modernymi prvkami. Medzi najvyraznejsie miesta nahravky patria skladby: pomalsia All I Want All I Need, zvukovo akoby vystrihnuta z osemdesiatych rokov, rychla a melodicka chutovka All For Love, sladacik Summer Rain, s uvolnenou atmosferou, hitovka Lay Down Your Love, zalozena hlavne na vokalnych partoch a rockova vypalovacka Got What You Need, s castymi zmenami rytmu. Zbytok skladieb im vyborne sekunduje a udrzuju si vysoky standard.
Novy album bieleho hada znie dost tvrdo a dal by sa prirovnat k ranej tvorbe kapely. V skladbach citit moderne vplyvy a muzikantov zachytava v plnej sile. Pre fanusikov poctiveho heavy metalu by mal byt tento album povinnostou.

Hodnotenie 7,5/10

www.whitesnake.com

1 komentár:

Anonymný povedal(a)...

Album je vynikajúci, bola som aj na ich koncerte v júli. Klam Rakúsko, kde hrali aj new songs a chalani boli fakt skveli!!:o)